Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Wishlist

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27th March 2004, 00:06   #1
gas-attack
Senior Member
 
gas-attack's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: The world's a** Posts: 1 divided by 0
Posts: 219
Send a message via ICQ to gas-attack
New in_wm.dll eats too much CPU usage when playing lossless wmas

The title says it. Something between "wish" and "bug" but rather a wish so I posted it here.
When I'm playing a lossles-vbr-wma9 file, WA CPU usage is jumping between 0 and 40% (P4 2,4GHz), average 15%. That is too much. WMP doesn't do that. Could you please improve that? Besides, if you seek within such files (or at startup), there will be a delay of 1-1.5 secs. As these files are VBR, it would also be good to see the bitrate in the main window changing.
Thanx in advance
gas-attack is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2004, 04:02   #2
gas-attack
Senior Member
 
gas-attack's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: The world's a** Posts: 1 divided by 0
Posts: 219
Send a message via ICQ to gas-attack
"FIXED"
I downloaded (XP) SP2 a few days ago and now CPU usage is only about avg. 3%
gas-attack is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Wishlist

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump