Old 10th October 2006, 06:54   #1
cdutka
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Streaming Problem Buffers, then cuts out

Alright so I have everything set up for the stream it all works. Then I connect with my winamp client, it buffers then cuts out. I researched this and all the responses were based on low bandwidth issues. Here is my information:

Upstream Bandwidth: 1Mbs
Downstream Bandwidth: 5Mbs
Monthly Bandwidth: 90GB/month

I just downloaded one of the example NSV files and streamed. Any ideas?
cdutka is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2006, 07:22   #2
jaycee16
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 17
Hi,
What is the Bitrate you are streaming the files at?
jaycee16 is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2006, 07:25   #3
cdutka
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
128 Bits, sorry forgot to include
cdutka is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2006, 07:40   #4
jaycee16
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 17
hmm, have you had any listeners with the same problem? or is it just you?
with a 128kb/s bitrate you wont be able to stream for alot of users.
I have a 128kb stream and 32 slots and that uses 20Mb/s connection when full :\
jaycee16 is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2006, 08:16   #5
cdutka
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
figured it out, the video bit rating overrides the header.txt bit rating. Was trying to stream at almost 400 LOL!!!
cdutka is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2006, 08:18   #6
jaycee16
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 17
hehe common mistake
jaycee16 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > SHOUTcast > SHOUTcast TV / Nullsoft Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump