Old 16th November 2017, 16:22   #1
Metropolitana
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 13
Incorrect bitrate

Hi, I have a question: why my stations (on search) appears like is available in 128 kbps MP3 when actually I'm streaming in 16, 32, 48 and 64 kbps AAC?
The stations are:
MetropolitanaStereoPrime (64)
MetropolitanaHQ (48)
MetropolitanaStereo (32)
metrostereo1(16)
Could you correct This?
Thanks in advance.
Metropolitana is offline   Reply With Quote
Old 16th November 2017, 18:49   #2
HubuFM
Junior Member
 
HubuFM's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Germany
Posts: 49
Hi,

you can change the info in RMO => Settings => Streams.
HubuFM is offline   Reply With Quote
Old 16th November 2017, 20:21   #3
Metropolitana
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 13
Thanks for Your reply. My streams cfg is ok.
Metropolitana is offline   Reply With Quote
Old 16th November 2017, 23:03   #4
Metropolitana
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 13
Here is the real cfg and how appears when you search that stations
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2017-11-16_195527.jpg
Views:	61
Size:	50.9 KB
ID:	53619   Click image for larger version

Name:	IMG_20171116_180535.jpg
Views:	82
Size:	42.4 KB
ID:	53620  
Metropolitana is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2017, 00:10   #5
Metropolitana
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 13
Any technician could help me?
Metropolitana is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2017, 03:51   #6
djSpinnerCee
Forum King
 
djSpinnerCee's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hollis, Queens/The Bronx, NYC
Posts: 3,512
do you have your authhash for each of your stations in your dnas config -- you need one for each bitrate - and a streamid config for each one as well.
djSpinnerCee is online now   Reply With Quote
Old 18th November 2017, 13:09   #7
Metropolitana
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 13
Thanks for your answer, I don't stream with DNAS. I use SCSS.
Metropolitana is offline   Reply With Quote
Old 24th November 2017, 23:01   #8
Metropolitana
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 13
Any technician could help me?
Metropolitana is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump