Old 19th April 2002, 04:07   #41
Flynnz
Major Dude
 
Join Date: Sep 2000
Location: mostly not here anymore
Posts: 855
Send a message via ICQ to Flynnz Send a message via AIM to Flynnz Send a message via Yahoo to Flynnz
Hey whoa! ... I just noticed a Winamp3 bug for the first time.

I thought it was your skin at first, but sure enough.. it happened just as easily with the default skin: after pressing pause while listening to streaming mp3s [off of mp3.com] the song length ticker keeps going for two seconds after the music stops. When you unpause it, it jumps back two seconds to the actually time. Weird.

As for your skin--great job man.. keep up the good work!
I look forward to seeing the playlist and menus, etc skinned.
Yummy.
Flynnz is offline   Reply With Quote
Old 19th April 2002, 05:55   #42
Naamloos
Forum King
 
Naamloos's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: irc.tehflap.org/*******
Posts: 3,085
thats not a bug, thats the buffer it uses. so that it makes sure you keep listening when you have a short no-download peak
Naamloos is offline   Reply With Quote
Old 19th April 2002, 07:18   #43
Flynnz
Major Dude
 
Join Date: Sep 2000
Location: mostly not here anymore
Posts: 855
Send a message via ICQ to Flynnz Send a message via AIM to Flynnz Send a message via Yahoo to Flynnz
Hmmmmmm.. not quite sure I understand what you're trying to say about the buffer there--I mean, the ticker still shouldn't keep going for two seconds when it's really not...
Flynnz is offline   Reply With Quote
Old 19th April 2002, 07:37   #44
Naamloos
Forum King
 
Naamloos's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: irc.tehflap.org/*******
Posts: 3,085
I dont think this is becose of the skin, and I think it has to do with the buffer. not quite sure how to explain
Naamloos is offline   Reply With Quote
Old 19th April 2002, 09:30   #45
danbee
Senior Member
 
danbee's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Devon, UK
Posts: 320
Send a message via ICQ to danbee Send a message via AIM to danbee Send a message via Yahoo to danbee
Quote:
Originally posted by uiop
hmmm doesn't work for me ... the skin that is, nothing comes up.
try renaming the file to .zip and unzipping it. i compressed it with winxp built in zip support and i've heard that it can bugger things up a bit.

:: danbee :: www.danbee.co.uk ::

"old programmers never die. they just terminate and stay resident."
danbee is offline   Reply With Quote
Old 19th April 2002, 16:32   #46
AshaMan OuTkAsT
Member
 
AshaMan OuTkAsT's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 95
Send a message via AIM to AshaMan OuTkAsT
problems? i d/l the wal....and i cant see the main window.....i can bring other components up except the main window
AshaMan OuTkAsT is offline   Reply With Quote
Old 19th April 2002, 21:57   #47
uiop
Senior Member
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 117
that happens to me too ... is this supposed to be for the internal build? (even though it shouldn't really matter)

uiop is offline   Reply With Quote
Old 20th April 2002, 06:19   #48
AshaMan OuTkAsT
Member
 
AshaMan OuTkAsT's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 95
Send a message via AIM to AshaMan OuTkAsT
neva mind i think it was a problem with my video card driver.....i updated it and it works not..............hot skin!
AshaMan OuTkAsT is offline   Reply With Quote
Old 20th April 2002, 16:23   #49
Ellert
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 7
Doesn't work for me neither
Ellert is offline   Reply With Quote
Old 21st April 2002, 23:07   #50
danbee
Senior Member
 
danbee's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Devon, UK
Posts: 320
Send a message via ICQ to danbee Send a message via AIM to danbee Send a message via Yahoo to danbee
sorry everybody, the zip file must have been knackered. this one works though.

-> http://www.danbee.co.uk/download/whitepill-0.1.wal

please forgive me for being slack with my skins, i promise to do some more work on them soon.

:: danbee :: www.danbee.co.uk ::

"old programmers never die. they just terminate and stay resident."
danbee is offline   Reply With Quote
Old 23rd April 2002, 16:51   #51
greentea
Junior Member
 
greentea's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 12
o.O

That zip is supposed to work? Well it sure doesnt for me... I wonder what the issue is. I tried unzipping it and using it as a folder but it looks mostly like the default skin except the eq is in a different shape. And from the png this skin is too good to pass up.

-GT
greentea is offline   Reply With Quote
Old 23rd April 2002, 17:11   #52
Plague
f(caffeine){
return wasabi;
}
(Forum King)
 
Plague's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Sweden
Posts: 3,984
works for me, dunno what you are talking about...

Oh, and I run it zipped, works fine.
I have a 2k system

great skin btw!

-Plague
Plague is offline   Reply With Quote
Old 23rd April 2002, 19:08   #53
AshaMan OuTkAsT
Member
 
AshaMan OuTkAsT's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 95
Send a message via AIM to AshaMan OuTkAsT
how did you unzipp it??
did you unzipp it to winamp3/skins
or winamp3/skins/whitepill....sometimes the file will already unzipp to a folder of the skins name.....and so if you made it unzipp to a foler on the skins name chack inside the folder.....there might be the folder u need for te skin......if so u have to move that folder into you winamp3/skins folder
AshaMan OuTkAsT is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Skinning and Design > Modern Skins

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump