Old 6th November 2010, 18:53   #1
biferi
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
plug in help

I am going to use winamp with my iPod Nono and I am going to get the plug in from this website
http://mlipod.sourceforge.net/

I just got winamp from this website what plug in do I get?
They have a fue on the link I gave you please help
Thanks
biferi is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2010, 02:19   #2
Bilbo9955
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 223
Use the latest release: 3.09 Just click on the green button at this link:

http://sourceforge.net/projects/mlipod/files/mlipod/
Bilbo9955 is offline   Reply With Quote
Old 8th November 2010, 23:14   #3
biferi
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
Thanks but

I just installed the one you told me to and I restarted my computer. Then I open winamp and then plug in my ipod Nano.

I get a window that tell me.
you device is not sapported my

Then it gives the name of this plug in.

Then it tells me it is because of Apple please disconect it from the USB.

I would use iTunes but I realy like winamp for all things audio and it works for me. Just not with my ipod.
Is there maybe a configuration I have to do?
biferi is offline   Reply With Quote
Old 8th November 2010, 23:32   #4
biferi
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
help

I just opened winamp and pluged in my Mach Speed USB MP3 device it is not Apple or anything like that.

And winamp does not open it. I think I am doing somthing rong.

I open winamp then plug in my USB mp3 player and then click on Portable tab in winamp tree.

Do I have to right click portable tab and then configure it some how?
If so can you tell me step by step.
thanks
biferi is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2010, 01:49   #5
Bilbo9955
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 223
Please read the instructions in the wiki at:

http://mlipod.sourceforge.net/wiki/Main_Page

It goes through everything starting at installing ml_iPod. If you are still having a problem, let me know where in the instructions it is occurring and I will try to help.
Bilbo9955 is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2010, 15:03   #6
abu
mlipod moderator
(Senior Member)
 
abu's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Germany
Posts: 3,457
biferi, please give the full error message you get. Seems like your Nano model is too new, the newer ones (with camera) are not supported.

WinAmp Pro 5.5 with ml_iPod 3.10 + dev.patches (download it)
ml_iPod documentation Wiki - ml_iPod FAQ - search ml_iPod forum - iPhone/iTouch - Found a bug?
Donations to support the ml_iPod project can be done HERE
abu is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp iPod Plugin Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump