Old 23rd June 2001, 17:04   #1
doormat
Junior Member
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 2
When creating a playlist from over the network (via a mapped drive) winamp becomes unresponsive and crashes on my computer. I think the problem is that when I load a directory in the playlist, I am actually loading a drive (MP3s stored on the root of the u: drive, which is actually the E: drive of the computer they are physically on). I get a message box saying that e: doesnt exist or is not available, but e: infact is the physical drive on the other comp, not the network mapped drive on my local computer. WinME is my machine, win2k on the remote machine.
doormat is offline   Reply With Quote
Old 4th June 2017, 13:15   #2
coroialexandru
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 2
I have exactly the same problem in 2017, while playing songs on Windows XP that are shared from a computer with Windows10.
After 2-3 songs Winamp stop responding and I have to restart it.
Also it has this behaviour if I play video files, after 2-3 video files played Winamp became unresponsive.
Winamp Version is 5.666 3516
coroialexandru is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump