Old 13th December 2000, 04:46   #1
Snakeman
Member
 
Snakeman's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indiana, USA
Posts: 92
Send a message via ICQ to Snakeman
Ok, this one is a really simple error (or maybe feature)... but here goes...

First, i do NOT have the "disable builtin vis when Vis-Plug active"... so with that in mind....

If i double click the fire-lanes in regular-winamp mode, the VisPlug starts and my fire-lanes stay, which is what i want...

but if I'm in shady winshade winamp mode, and i double click my firelanes, the VisPlug starts, but I lose the builtin visualization, and no more firelanes...

Simple coding fix needed, unless this is some sore of feature that I'm not seeing the purpose of Can somebody confirm or deny this?

Thanks, and good luck!
Snakeman out.
Snakeman is offline   Reply With Quote
Old 13th December 2000, 15:52   #2
Snakeman
Member
 
Snakeman's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indiana, USA
Posts: 92
Send a message via ICQ to Snakeman
Damnit

BUMP!
Snakeman is offline   Reply With Quote
Old 13th December 2000, 19:24   #3
justin
Moderator Alumni
 
Join Date: Apr 2000
Location: USA
Posts: 315
Try clicking the "fire-lanes" again once and see if they come back

-Justin

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Snakeman:
Ok, this one is a really simple error (or maybe feature)... but here goes...

First, i do NOT have the "disable builtin vis when Vis-Plug active"... so with that in mind....

If i double click the fire-lanes in regular-winamp mode, the VisPlug starts and my fire-lanes stay, which is what i want...

but if I'm in shady winshade winamp mode, and i double click my firelanes, the VisPlug starts, but I lose the builtin visualization, and no more firelanes...

Simple coding fix needed, unless this is some sore of feature that I'm not seeing the purpose of Can somebody confirm or deny this?

Thanks, and good luck!
Snakeman out.
<HR></BLOCKQUOTE>

justin is offline   Reply With Quote
Old 13th December 2000, 20:38   #4
Snakeman
Member
 
Snakeman's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indiana, USA
Posts: 92
Send a message via ICQ to Snakeman
well, yes, they do come back, but i already knew that.

I'm just saying that, the functionality should be the same, whether you're in winshade mode or regularwinamp mode.

doubleclick shouldn't disable the builtin vis, ever.

is it a feature that it disables it in winshade? if not, then i'd recommend having it use the same functionality as the regularwinamp mode.

am i just being retarded, or did i miss something, or what?
Snakeman is offline   Reply With Quote
Old 14th December 2000, 17:47   #5
Snakeman
Member
 
Snakeman's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indiana, USA
Posts: 92
Send a message via ICQ to Snakeman
bump
Snakeman is offline   Reply With Quote
Old 15th December 2000, 01:38   #6
Snakeman
Member
 
Snakeman's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indiana, USA
Posts: 92
Send a message via ICQ to Snakeman
Alright, this is the last bump i guess

This is a pretty simple functionality issue that could easily be fixed, but I guess it's not that important to Justin or Nullsoft.

I'll just have to find something else to bitch about &lt;not much to choose from, though, cause most of the bugs are out of Winamp already!&gt;
Snakeman is offline   Reply With Quote
Old 15th December 2000, 02:35   #7
Indyrod
Major Dude
 
Indyrod's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Indianapolis, Indiana USA
Posts: 687
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Snakeman:
Alright, this is the last bump i guess

This is a pretty simple functionality issue that could easily be fixed, but I guess it's not that important to Justin or Nullsoft.

I'll just have to find something else to bitch about &lt;not much to choose from, though, cause most of the bugs are out of Winamp already!&gt;
<HR></BLOCKQUOTE>

Being a programmer for most all of my life, and it's been a long life, there is ONE thing that always pissed me off about users. And that is when THEY tell ME, something they want done is PRETTY SIMPLE, or EASY. The JUDGE of that is the PROGRAMMER, not the USER, and it is offensive, IMO.

Indyrod is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump