Old 28th May 2007, 17:19   #1
clairaudience
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 2
AVS window lost offscreen

Hey boys and girls:

I've spent waaay too much time trying to screw around with this problem. I'm sure it's in the forums somewhere but I don't seem to b using the right keywords. Here's my issue:

Recently i changed to dual monitors and in trying to use my AVS window fullscreen on the second one, ended up losing it permanently, seemingly offscreen (can't see it when it is toggled on).

I have tried a number of things including screwing with little understood settings in winamp.ini, etc. but that doesn't do anything. I have also reverted to one monitor but that doesn't bring it back. Interestingly, it works fine in Classic skin (and other skin) modes, just not Modern, so I am thinking it might be related to a skinning issue with one of the newer builds.

I am up-to-date with version 5.35. Please help... I miss impressing my friends and neighbours with coolio visuals.

Thanks.
clairaudience is offline   Reply With Quote
Old 28th May 2007, 17:35   #2
clairaudience
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 2
Please don't get up...

I think I fixed the problem LITERALLY after creating the above post. "Found" the window again by tweaking my dual monitor settings, where it popped right back into view.

Thanks to all who never even saw this post and wasted their time on it. Next time, i promise you a REAL challenge.

:P
clairaudience is offline   Reply With Quote
Old 30th May 2007, 12:03   #3
Tuggummi
Bin King
 
Tuggummi's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Finland
Posts: 2,173
Im taking credit for it, I was here first!

You're welcome, always glad to help.

Texer Resources

Im retarded... err i mean retired!
Probably both...
Tuggummi is offline   Reply With Quote
Old 2nd February 2009, 15:48   #4
Artem993
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 6
I still have this problem. but not with dual monitor..
how do i get it back in screen size??
Artem993 is offline   Reply With Quote
Old 19th September 2009, 12:56   #5
DrSKooT
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Yea I have just run into the same problem. Switching from dual monitor setup and losing the AVS config window. =(


edit:
I found it by circling screen 2 around screen 1 in my Intel GMA Panel till I found it.
DrSKooT is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS > AVS Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump