Old 2nd September 2003, 08:50   #1
Scoober
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 10
Stream stops after song ends - help!

Hello,

I'm having a bit of trouble getting my shoutcast server to work perfectly. It finally streams now, and people can listen to it, but there is a problem. When the song ends, I have to go into the preferences window and double click the shoutcast DSP for it to start streaming, otherwise the DNAS indicates that nothing is being broadcast.

So my question: why does that happen? why does it not retain which plug-in i've selected.

Please help!

Thanks in advance!
Scoober is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 16:58   #2
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,103
Is your Winamp/DSP combo in 'manual playlist advance' mode?

FesterHead is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 20:50   #3
cawest2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 9
How

How can this be achieved?
cawest2 is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 20:55   #4
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,103
Winamp
-> Ctrl+P
-> Options
-> manual playlist advance

Check or uncheck based on your particular preference.

FesterHead is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 21:36   #5
cawest2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 9
that didnt work anytime a song stops the counter (circled) stops but wont restart when i play another song.
Attached Images
File Type: bmp problem.bmp (81.4 KB, 122 views)
cawest2 is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 21:38   #6
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,103
Are all your source files mp3?

FesterHead is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 21:52   #7
cawest2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 9
yeah
cawest2 is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 21:56   #8
cawest2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 9
no i lied i have wma as well
cawest2 is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 21:59   #9
cawest2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 9
i got the old wma plugin
cawest2 is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2003, 22:01   #10
cawest2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 9
that fixed it
thanks now i must go a search on how to set up no-ip
cawest2 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump