Old 19th February 2005, 21:10   #1
Hairy Apple
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Utah, USA
Posts: 28
Snap Points

Okay so I'm following a tutorial - I have two parts that I want snappoints for... I have read the info on this at

http://winamp.com/nsdn/winamp/skinni...snappoints.php

Added this to my eq.xml

<snappoint
id="CommonDock"
x="0" y="3"
/>

and this to thinger.xml

<snappoint
id="CommonDock"
x="107" y="3"
/>

I put them right after the <container> tag... I've tried putting them in elements, tried putting them after <layout> tag.. and I cant seem to get it to work..

What am I doing wrong?
Hairy Apple is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2005, 21:30   #2
Michgelsen
Major Dude
 
Michgelsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Netherlands
Posts: 1,416
Everything needs to be between the layout tags. That's one thing. I've tried it with a skin of mine and it works.

Is your window not snapping to another window than it needs to snap to? I.e. is the eq not snapping to the main window instead of the thinger and therefore you can't see it working?
Michgelsen is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2005, 21:32   #3
Hairy Apple
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Utah, USA
Posts: 28
My EQ is supposed to Snap to Thinger (thinger is circle) and eq has a place for it perfectly... But it's just not snapping at all..

So the way you explain it - it should be like this..

Thinger:

<layout id="normal" desktopalpha="1" w="150" h="154">
<snappoint
id="CommonDock"
x="107" y="3"
/>


eq-normal:

<layout id="normal" desktopalpha="1" w="274" h="154">
<snappoint
id="CommonDock"
x="0" y="3"
/>
Hairy Apple is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2005, 21:38   #4
Michgelsen
Major Dude
 
Michgelsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Netherlands
Posts: 1,416
Nowhere? That's odd. The id's are the same, so that cannot be causing trouble. If your coordinates are correct and everything seems to be in order, I don't know what the problem is.

If you are sure everything is correct and it still acts weird, try deleting studio.xnf. I had a problem once that I couldn't figure out, asked help here, posted my skin here, and other people asked "what's wrong, I don't see anything wrong here". Deleting studio.xnf didn't help, reinstalling winamp did. Suddenly everything worked. You can always try that, but make sure your code is right first of course.
Michgelsen is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2005, 21:40   #5
Hairy Apple
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Utah, USA
Posts: 28
I put the code back in the layout area... Instead of in the Container.. and Added it to player-normal.xml.. and now it seems to work.. If I get close to the edge it'll pull thinger towards eq...

Not sure why it didnt work the first time I tried it in this position.
Hairy Apple is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2005, 21:42   #6
Michgelsen
Major Dude
 
Michgelsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Netherlands
Posts: 1,416
Ok, good it's solved.

I'm leaving now, see you around on the forum I think.

Later
Michgelsen is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2005, 21:45   #7
Hairy Apple
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Utah, USA
Posts: 28
Yeah definately - now that I have this knowledge and what not I'll probably sign offline - open up photoshop and get creating.. Of course Drawers.. Thats something I wanna learn.. eh - I'll figure it out and if not I'll get back on and ask more questions...

Later --
Hairy Apple is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Skinning and Design > Modern Skins

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump