Old 12th March 2007, 18:30   #1
psycho_maniac
Major Dude
 
psycho_maniac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Wisconsin
Posts: 1,293
get nero 5 to work with my burner

I cannot get my cd burner to work with my nero 5 disk. This was a bundled version but I did get this to work with my new cd/dvd burner last time I reinstalled Windows Xp. Can anybody help me over pm how I can get this to work? thanks. I will only upgrade to the new Nero only if i don't have to use the Nero Express window.

this is what i hate

this is what i like

and i like this


i never got into Nero after 6 because of the nero express. My friend had it and thats how he said he used it.
psycho_maniac is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2007, 19:28   #2
zootm
Forum King
 
zootm's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: the nether reaches of bonnie scotland
Posts: 13,375
If you're just making CDs, rather than DVDs, I'd recommend just switching to burnatonce.

zootm is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2007, 19:31   #3
ElChevelle
Moderator Alumni
 
ElChevelle's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: the MANCANNON!
Posts: 22,436
I use Nero only for DVD and bin/cue CD burns.
ElChevelle is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2007, 22:41   #4
Thunder Pussy
Feed me a stray dog
(Major Dude)
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,122
You don't have to use the express wizard with nero 6 if you don't want to. It comes bundled with a bunch of junk but apparently all you have to do is remove the unwanted .exe files. That's what I did, anyway, & nero still works.

How exactly is nero 5 not working? It may be something I'd recognize.
Thunder Pussy is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2007, 23:34   #5
fc*uk
Moderator
 
fc*uk's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlantic Beach
Posts: 8,127
Alcohol 120%...
fc*uk is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2007, 04:54   #6
psycho_maniac
Major Dude
 
psycho_maniac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Wisconsin
Posts: 1,293
I have been using deepburner, but when i burn a mp3 data disk the names of the files are all funkeed up like "___R/___N___/" crap like that. It cannot find my cd burner, but I have had it reconize the burner before I just don't remember how i was messing around with nero and I got it to work.
Update: Well I got Nero to work. Took me 3 or 4 install and uninstalls but I got it to work. This is a bundled version for my old external memorex cd burner but I fooled around with nero and got it to work with my new internal pioneer 110 dvd burner, although it only burns cdrs and cdrws. I use deepburner to burn dvds.

Last edited by psycho_maniac; 13th March 2007 at 06:09.
psycho_maniac is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2007, 19:08   #7
Thunder Pussy
Feed me a stray dog
(Major Dude)
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,122
If nero 5 includes the info tool, there are a lot of settings in there than might make a difference. If it doesn't, the info tool is one of the good things about nero 6.
Thunder Pussy is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump