Old 21st March 2006, 07:07   #1
radio rox
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Brazil
Posts: 1
How make radio in cluster mode in rank?

Hi.
Rádio Rox, have 2 servers.
66.90.73.178:8090
66.90.73.178:8000
How i can view radio in rank on cluster mode?
radio rox is offline   Reply With Quote
Old 21st March 2006, 12:13   #2
dotme
Moderator
 
dotme's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: USA
Posts: 4,024
You can't - Clusters are for multiple servers with the same bit rate - so when one is full, listeners can be redirected to another. Your servers are running 2 different bit rates, so they will not be part of a cluster.
dotme is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump