Old 6th September 2005, 21:57   #1
JFASI
Major Dude
 
JFASI's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: I was hoping you could tell me
Posts: 1,350
How to work this @#$% out_lame thing...

Ok, now that I got the .rm files rolling, how to get out_lame working?
I installed it, several times, but it doesn't show in any of the config menus. What to do?
JFASI is offline  
Old 6th September 2005, 22:16   #2
gaekwad2
Foorum King
 
gaekwad2's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: bar2000
Posts: 11,424
It should show under preferences > plug-ins > output.

Though I'd recommend to use the Winamp Transcoder instead (if it works with real files as input, you never know).
gaekwad2 is offline  
Old 7th September 2005, 01:05   #3
JFASI
Major Dude
 
JFASI's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: I was hoping you could tell me
Posts: 1,350
ok, but i'm thinking more on the lines of recording streams. um, is that even legal?
JFASI is offline  
Old 7th September 2005, 02:29   #4
Wildrose-Wally
The Albertan
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 6,122
And that is where this conversation will have to stop.
Quote:
StreamRippers
- Due to legal liability issues, any information or references to information about streamripping applications are strictly prohibited within these forums. Any threads/posts containing such information will be edited/deleted without warning..
Wildrose-Wally is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump