Old 19th December 2006, 17:15   #1
JakeGrafton
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 4
system.playfile

Hello,

In a script of one of my skins, I use the system.playfile("C:/test.mp3"); line.

After upgrading from 5.21 to 5.32, it has stopped working. It does nothing. I have tested this effect on two computers.

Does anyone have any suggestions?

Thanks! - Jake
JakeGrafton is offline   Reply With Quote
Old 23rd December 2006, 04:10   #2
JakeGrafton
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 4
Anyone??
JakeGrafton is offline   Reply With Quote
Old 23rd December 2006, 05:48   #3
NickMikh
Member
 
NickMikh's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Russia
Posts: 90
Send a message via ICQ to NickMikh Send a message via Yahoo to NickMikh
Try this code:
code:

System.navigateUrl("C:/test.mp3");



It is not exactly PlayFile(), that really seems not to work, but it you play files using Winamp by default, this will be an alternative.
NickMikh is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2006, 01:03   #4
JakeGrafton
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 4
Thanks very much NickMikh, that works!

- Jake
JakeGrafton is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Skinning and Design > Modern Skins

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump