Old 23rd March 2020, 01:44   #1
gwash91
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 2
DNAS configuration : what is "licence ID"

Hello,

After launching "setup.bat" , to configure the DNAS, It seems that i need to have a "licence ID" but i don't know how to get it. (you can see attachments).
Is it possible to tell me how to get one because it seems to block the configuration (button " continue" not accessible).
Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Annotation 2020-03-23 033416.jpg
Views:	128
Size:	17.2 KB
ID:	54537  
gwash91 is offline   Reply With Quote
Old 23rd March 2020, 09:56   #2
LStratmann
Senior Member
 
LStratmann's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: Germany
Posts: 324
Hey!
You only need the License ID and the User ID if you have subscribed to Premium. Otherwise just leave this field empty.
LStratmann is offline   Reply With Quote
Old 23rd March 2020, 16:56   #3
gwash91
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 2
Hello,

Sorry. It's my fault.
I had choose the same password for "source" and "admin" and it's forbidden.
Thanks. It's OK now.
gwash91 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Tags
licence id

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump