Old 23rd June 2003, 15:39   #1
kessler
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 178
Send a message via AIM to kessler
Shoutcast Resolving Wrong IP

Ok, sorry to completely come up with a new thread but there is no edit button on the other, and I normally wouldn't do this so no flames Plz D:

Ok...Shoucast is Resolving the Wrong Ip's to my stream causing constant buffer...

When I click on my station its comes up with 3 relays....


The First relay

The ip shoutcast gives you is http://66.227.104.240:9550 which is wrong it should be http://38.192.22.26:9550

Is there a way to fix this?

The other relays resolve to the right ip...

Thanks In Advance for your help..

Scott
kessler is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2003, 16:29   #2
DJHotIce
Forum Loser
(Forum King)
 
DJHotIce's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: That place I can't remember the name.
Posts: 4,614
Send a message via AIM to DJHotIce Send a message via Yahoo to DJHotIce
Have you checked out any other relays? IS it just that one. I haven't ever heard of a report of shoutcast reporting the wrong ip address in a relay! Maybe it has to do something witht the writen address sc4.adero.org or something like that

-DJHotIce
Bounce Multimedia - Professional Web Design
DJHotIce is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2003, 17:26   #3
Jay
Moderator Alumni
 
Jay's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Next Door
Posts: 8,941
on the relay that is incorrect set YPORT in the sc_serv.ini or sc_serv.conf file to 666 instead of 80.
Jay is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump