Old 18th August 2011, 20:24   #1
raze73
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Don't find my station and no listners?

Hello!

I started brodcast from my own win7 64bit machine with SHOUTcast Server Version 1.9.8/win32 and everything works fine from the outside to connect and listen andso on.
The problem is that I apperantly not can share my station, or I can't find it when I search the shoutcast even after 12h of brodcast!?
Portforward OK! No nak error! Public enabled and always in ini file!

Anyone have any ideas why I my channel don't show up when I search on " Female Fronted Metal"?

Here is the adress to my SHOUTcast D.N.A.S. Status: http://razeava.dyndns.tv:8000/

And the server log:
<08/18/11@21:11:47> [main] connecting to yp.shoutcast.com to remove myself [no source]
<08/18/11@21:12:04> [source] connected from 127.0.0.1
<08/18/11@21:12:04> [source] icy-name:Female Fronted Metal ; icy-genre:Metal
<08/18/11@21:12:04> [source] icy-pub:1 ; icy-br:48 ; icy-url:http://razeava.dyndns.tv:8000
<08/18/11@21:12:04> [source] icy-irc:N/A ; icy-icq:0 ; icy-aim:N/A
<08/18/11@21:12:09> [yp_rem] error connecting to yp.shoutcast.com
<08/18/11@21:12:12> [dest: 205.188.202.174] starting stream (UID: 5)[L: 1]{A: NSV Player/0.0 (ultravox/2.0)}(P: 0)
<08/18/11@21:12:13> [dest: 205.188.202.174] starting stream (UID: 6)[L: 2]{A: SHOUTcast Directory Tester}(P: 1)
<08/18/11@21:12:13> [dest: 205.188.202.174] connection closed (0 seconds) (UID: 5)[L: 1]{Bytes: 8192}(P: 0)
<08/18/11@21:12:13> [dest: 205.188.202.174] connection closed (0 seconds) (UID: 6)[L: 0]{Bytes: 8192}(P: 1)
<08/18/11@21:12:13> [yp_add] yp.shoutcast.com added me successfully
<08/18/11@21:22:13> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<08/18/11@21:24:45> [dest: 80.92.142.152] starting stream (UID: 7)[L: 1]{A: WinampMPEG/5.61, Ultravox/2.1}(P: 0)
<08/18/11@21:26:09> [dest: 80.92.142.152] connection closed (84 seconds) (UID: 7)[L: 0]{Bytes: 757762}(P: 0)
<08/18/11@21:32:13> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<08/18/11@21:42:14> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<08/18/11@21:52:15> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<08/18/11@22:02:15> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<08/18/11@22:12:16> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!


And here is a copy from the settings log file:

Log file: C:\Program Files (x86)\SHOUTcast\sc_serv.log
Configuration file: C:\Program Files (x86)\SHOUTcast\sc_serv.ini
Name lookups are off
Intro file is disabled
Backup file is disabled
Auto client disconnects are disabled
Source idle timeouts are 30s
Incoming interface: 127.0.0.1:8001 - Outgoing interface: ANY:8000
Get XML Stats: [Yes]
Reset XML Stats: [Yes]

Best Regards

Robert
raze73 is offline   Reply With Quote
Old 18th August 2011, 20:29   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
see http://forums.winamp.com/showthread.php?t=333706 (top sticky thread in this forum, just below the announcement about issues).

(and you're now the 4th person i've posted the same thing to - is no one bothering to look at the sticky threads / top of the forum before posting?!?!)

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 18th August 2011, 20:50   #3
raze73
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Thanx! Just wait and see then!
raze73 is offline   Reply With Quote
Old 18th August 2011, 22:19   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
yup, wait and see...

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
d.n.a.s, listed, public, shoutcast, show

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump