Old 22nd February 2004, 00:00   #1
Abbass
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Send a message via AIM to Abbass
Http Error

Ok Im a semi newbie...I just started figuring out streaming using shoutcast as of 8 hours ago. I have successfully setup the audio using the dsp...and used radiotoolbox...My problem is with the preencoded NSV video...
I followed the instructions exactly...
but when I run the damn server it gives me this error:
yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)

and it keeps repeating it over and over again.

I setup a .bat file in the NCVTools directory with the
following contents:
nsvscsrc locahost:8000:test:header.txt G:\Temp

the loading of the file is successfull etc, but then i get the stupid HTTP error...
anyone PLZ help me!
thx
Abbass is offline   Reply With Quote
Old 22nd February 2004, 00:04   #2
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
in header.txt make sure there are no spaces in the [i]icy-aim[i] field (and for icy-icq).

icy-aim:SomeUser
  Reply With Quote
Old 22nd February 2004, 00:06   #3
Abbass
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Send a message via AIM to Abbass
Awesome

Thanks a lot Sawg...It was pissing me off...wasted so much time just for 2 spaces...
Thanks again
Abbass is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > SHOUTcast > SHOUTcast TV / Nullsoft Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump