Old 22nd February 2004, 09:40   #1
dan grosariu
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ireland
Posts: 2
codec(s) not found

Hy
I try to use the streamoing with nsvscsrcGUI and nullsoft shoutcastserver. This is the log from shoutcast:
Event log:
<02/22/04@10:31:52> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.2 (Nov 25 2002) starting up...
<02/22/04@10:31:52> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<02/22/04@10:31:52> [main] initializing (usermax:4 portbase:8000)...
<02/22/04@10:31:52> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<02/22/04@10:31:52> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<02/22/04@10:31:52> [main] opening source socket
<02/22/04@10:31:52> [main] source thread starting
<02/22/04@10:31:52> [main] opening client socket
<02/22/04@10:31:52> [main] Client Stream thread [0] starting
<02/22/04@10:31:52> [main] client main thread starting
<02/22/04@10:31:52> [source] listening for connection on port 8001
<02/22/04@10:32:07> [source] connected from 127.0.0.1
<02/22/04@10:32:08> [source] icy-name:slavo super TV ; icy-genre:Music
<02/22/04@10:32:08> [source] icy-pub:0 ; icy-br:400 ; icy-url:http://10.10.4.111
<02/22/04@10:32:08> [source] icy-irc:#random ; icy-icq:96398163 ; icy-aim:N/A
<02/22/04@10:32:27> [dest: 159.134.103.155] starting stream (UID: 0)[L: 1]{A: MPEG OVERRIDE}(P: 0)
<02/22/04@10:32:33> [dest: 159.134.103.155] connection closed (6 seconds) (UID: 0)[L: 0]{Bytes: 483328}(P: 0)
<02/22/04@10:32:33> [dest: 159.134.103.155] starting stream (UID: 1)[L: 1]{A: MPEG OVERRIDE}(P: 0)
<02/22/04@10:32:35> [dest: 159.134.103.155] connection closed (3 seconds) (UID: 1)[L: 0]{Bytes: 262144}(P: 0)
<02/22/04@10:33:09> [source] no data (30s timeout). disconnecting.

I have this when i try to connect from winamp 5 with:
http:\\dandana.bounceme.net:8000;playlist.nsv

The point is the result in winamp was [codec(s) not found]
I have installed VP6 codec in my system.
Any ideea?
dan grosariu is offline   Reply With Quote
Old 22nd February 2004, 12:52   #2
dan grosariu
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ireland
Posts: 2
i resolve the thing.
i encode with vp3. its working.
thanks anyway.
dan grosariu is offline   Reply With Quote
Old 22nd February 2004, 13:56   #3
ken52787
Major Dude
 
ken52787's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,297
Send a message via AIM to ken52787
you have the connect url wrong. those should be // after the http, and there should be a / before the ;, and it should be stream instead of playlist

so it'd be:
http://dandana.bounceme.net:8000/;stream.nsv

NSV downloads
An in-depth step by step guide for newbies, coming soon.
ken52787 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > SHOUTcast > SHOUTcast TV / Nullsoft Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump