Old 11th February 2019, 06:28   #1
ellan95
Banned
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
WAMP Server doesn't load localhost

I have a "small" problem with my WAMP Server. Everything worked fine (WAMP is on port 8081 - free port no matter what program I have open) yesterday but today, I can't reach localhost:8081. It's just keep loading and loading and loading...

I have tried everything - open the port in my router and in my firewall, check that the port is currently open and reachable (which it is) and so on. I installed the latest Windows updates to Windows 7 Ultimate 64-bit earlier this day, restarted my computer and boom - I can't reach localhost:8081. It worked perfectly before I restarted the computer.

The updates was KB2620704, KB2588516, KB2617657, and KB890830.

Please, help me! I'm literally dying inside if I can't work with my website. I have tried XAMPP too. Apach didn't wanted to be loaded (as usual) so I uninstalled it. I have even reinstalled WAMP Server 2 times since this happened. Even run CCleaner after each uninstall so everything with WAMP was gone before I installed it again.

Thanks in advance.
ellan95 is offline  
Old 11th February 2019, 08:50   #2
NJK
Frisian Spamfighting Mod
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 14,848
first step to do would be to remove the updates and restart again.
If you could reach localhost before the updates and you can't after updates , it could be the updates that do this.

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.
**************************************************************************
FORUMRULES
WINAMP
SHOUTCAST
NJK is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump