Old 16th May 2005, 08:56   #1
tisantoso
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Winamp has done something to my songs!!!

Hey guys, I was wondering if any of you guys and gals can help me with this problem that just happened. My winamp has just slowed down the rate that my music plays, so that the songs sound like the singers all got really low voices and stuff. I dunno if it's got to do with the skin i got (GVG 750 Superbike) or the plugins i got, i doubt that's the problem though. Any help will be appreciated. Thanks!
tisantoso is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2005, 09:06   #2
Mr Jones
Nothing to say...
 
Mr Jones's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: UK
Posts: 23,057
Plugin probably, sounds like a DSP one
CTRL+P > Plugins > DSP/Effect > do you have anything highlighted in there?, if so select (none) and see if that makes a differences.
Mr Jones is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2005, 23:18   #3
tisantoso
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
It was actually my computer that made the whole sound card slow down everything. I rebooted, and everything seems working fine and dandy now. Thanks a lot for your help though. Cheers!
tisantoso is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump