Old 3rd January 2002, 19:55   #1
Janizdreg
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 2
A playlist bug

When I open up the jump-to-file box in the playlist window, I'm moved into the equalizer window.
I'm using Winamp version 2.78c.

My system:
Intel Pentium III 450mhz
256mb sdram
Creative Sound Blaster 128
Windows 98 SE
Janizdreg is offline   Reply With Quote
Old 3rd January 2002, 22:30   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,780
Could you please explain what you mean by
"I'm moved into the equalizer window"?

And then please describe exactly how to reproduce this supposed bug!

Let's see now, something like this:
I hit J hotkey to open Jump-to-Files box
I double click on a song
The EQ window is directly behind the jump-to-file box . . . and . . .

...go figure
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 4th January 2002, 17:29   #3
Janizdreg
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 2
I'm using the playlist window, aka the playlist window is on the top
I hit J hotkey to open Jump-to-Files box
I double click on a song
The equalizer window now moves on top even though the playlist window should be on top and I haven't even touched the equalizer window.

Clear enough now?
Janizdreg is offline   Reply With Quote
Old 4th January 2002, 17:34   #4
peter
ist death
 
peter's Avatar
 
Join Date: May 2000
Posts: 3,704
happens here too (i think)
peter is offline   Reply With Quote
Old 4th January 2002, 22:40   #5
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,780
Yes, much clearer! Reproduced!

I've never used Winamp before with the playlist window on top of the main and EQ windows, but yes you're right, the EQ window comes to the forefront under these circumstances. Weirdness

I could've maybe understood it more if it was the main window instead of the EQ.
Of course, it doesn't happen when the playlist window is elsewhere on the screen, or if the playlist window is the only one open. Oh well!
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2003, 11:35   #6
nickpon
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Moscow, Russia
Posts: 21
v2.91 has it too and it's not in the buglist (i couldn't find it there). why?

related: when you double-click on a list item in the "Jump to File" or in the "Load EQ Preset" window, the EQ becomes active and the click is 'repeated' (that is eq behaves in the way as if I clicked there once again; eg. changes position of a band slider).

(conseq: looked weird when i tried to load default eq set through Load|Preset...|Default <double-click>) and had all bands set to -12db just because the second click went to "-12db" button in eq)

win98se, p-200, 64mb ram, sb awe32.
nickpon is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump