Old 16th August 2011, 21:35   #1
bustin98
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
[SPLIT] Authhash Creation Issue - Bug In DNAS

DrO -

I am experiencing an issue with creating a new authhash:

Error Code: 465.
"Required parameter missing for registration"

I had previously created an authhash. I then removed the authhash and am now attempting to create a new one.

OS: Windows 2003
Browser: IE8 & Firefox 5

====================================
UPDATE
====================================

The changes finally went through after refreshing the page several times.

Last edited by bustin98; 16th August 2011 at 22:10. Reason: UPDATE
bustin98 is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2011, 10:39   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
bustin98: is there still an issue for you or is this resolved for the time being i.e. if you've been able to create the authhash you need.

it does sound like you're seeing the bug which i've fixed in the DNAS from the help of prior users, just there's not a public update going to happen for a while as some other features are being worked on first.

i can still send a test build though if you've been able to create the authhash then it's probably not needed this time around.

-daz

[edit]
split from http://forums.winamp.com/showthread.php?t=331394 as authhash was created - problem is due to an encoding issue in the handling of some text with the in-DNAS page.
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump