Old 24th October 2011, 22:32   #1
eclecticaudio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
Station Name Not Updating on DNAS or Shoutcast

I changed the name of my station via the Shoutcast DSP Yellow Pages tab over a week ago & have been trying to figure out why it is that the server side DNAS stats/admin pages still show the old station name, as does the Shoutcast directory. Is there something else I need to adjust in order for the information to update properly?
eclecticaudio is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2011, 22:38   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
what version of the DNAS are you using? though generally be it a v1 or a v2 DNAS, the source needs to be disconnected and reconnected (or just doing a complete restart of the DNAS) for changes to be reflected (as it only happens during the DNAS 'add' but not during touch / update events).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2011, 22:41   #3
eclecticaudio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
Thanks daz. I'm using Nullsoft Shoutcast Source v2.2.3. I've disconnected and reconnected multiple times over the last week, to be sure, and have closed/restarted Winamp & the DSP several times as well.
eclecticaudio is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2011, 22:46   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
Originally Posted by DrO View Post
what version of the DNAS are you using?
and in addition to that, if you're using the Source DSP, what mode is it running in (i.e. is the legacy mode option checked or not-checked)?

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2011, 22:51   #5
eclecticaudio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
Legacy mode is unchecked at this time.
eclecticaudio is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2011, 22:56   #6
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
right, so it's a v2 DNAS you're using.

if you've changed the name in the Source DSP, did you also change the name in the associated authhash for the stream? as not changing that against the authhash of the stream won't make any difference even if you change it in the Source DSP (since the DNAS ends up using the authhash details).

details on where to go to update the authhash can be found at http://wiki.winamp.com/wiki/SHOUTcas...ash_Management

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2011, 23:00   #7
eclecticaudio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
That worked like a charm. Thanks for all your help!! \m/(>.<)\m/
eclecticaudio is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2011, 23:07   #8
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
if you did get it via the site (via the now removed my-stations page) then you'll need to pm me your authhash and the external IP of your server so i can allow you to edit it (you'll otherwise likely get a 459 error code when trying to amend the details).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
not updating, station name, update, yellow pages

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump