Old 13th June 2008, 20:06   #1
A Crazy German
Senior Member
 
A Crazy German's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: In a Bunker
Posts: 208
What happened to winamp?

I have almost stopped using winamp all together. Any time I am loading any thing at all even a web page or clicking on a new folder on my computer winamp lags to all hell messing up the song. I've done clean installs, and the only plug in I have working is Last.fm Scrobbler. Before winamp would be the only thing working if any thing on my computer was lagging or frozen.
A Crazy German is offline   Reply With Quote
Old 13th June 2008, 22:16   #2
Rocker
Hiding in plain sight (mod)
 
Join Date: Jun 2000
Location: Melbourne, Australia
Posts: 9,910
are you using the latest version?

are you using the last.fm scrobbler for winamp 5?


have you changed priorities for winamp?

classic or modern skin(does it make any difference)
Rocker is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2008, 05:48   #3
A Crazy German
Senior Member
 
A Crazy German's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: In a Bunker
Posts: 208
I am using the newest version I am using the correct and latest version of last.fm I have tried high priority and it doesn't change any thing thing so its back at normal. And changing skins does nothing.
A Crazy German is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump