Old 17th January 2019, 02:03   #1
STiSev
Member
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 71
WACUP [v1.0.0.374] has broken AlbumList's hotkeys :(

Pic proof:


Bizarre behavior with WACUP and AlbumList. It has broken AlbumList's primal hotkeys. Sometimes setting the settings will crash winamp.

This was working in 5.666 but unfortunately broke. I also see unusual Chinese characters when closing and reopening the settings window after setting the hotkey.

This is exclusively a problem with AL: (albumlist) global hotkeys.
STiSev is offline   Reply With Quote
Old 17th January 2019, 03:47   #2
Dr.Flay
Senior Member
 
Dr.Flay's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Cornwall
Posts: 154
Send a message via ICQ to Dr.Flay Send a message via Skype™ to Dr.Flay
Ah the perils of using beta software.
This is not the WACUP site however. This is the Winamp forum where you can report "Winamp" bugs.

Try submitting the bug report at the site you got WACUP from https://getwacup.com

(Mods should probably move this to off-topic)

Mashups ? Smells like a lot of "Fishy Business" to me.
Visit my label at www.last.fm/label/Fishy+Business for musical education.
Dr.Flay is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump