Old 22nd June 2010, 08:33   #1
Steel-Blade
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 21
Winamp error when using Bento on windows 7

Hey all.

I am getting an error when trying to use Bento skin on windows 7.
Something about a script error.

I tried uninstalling and reinstalling atleast 5 times.

Windows are up to day, graphic drivers also.


Here is a screen shot of the error message i am getting.



It is getting really annoying. The only way to run winamp is by using the default skin.

If anyone can help it would be great.


Regards
Steel-Blade is offline   Reply With Quote
Old 22nd June 2010, 12:39   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,824
WIth Winamp closed, right-click the Winamp desktop or Start Menu icon, select "Properties"
Go to the Compatibility tab
and make sure nothing in there is checkmarked/enabled.

If the problem persists, we will need more info (List of Plugins and HijackThis logs)
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=161361#specs
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 22nd June 2010, 13:35   #3
Steel-Blade
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 21
i ll try it out thanks..
Steel-Blade is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump