Old 7th August 2010, 12:27   #1
azerty2005
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Belgium
Posts: 20
Fonts settings incorrect.

Hi to all of you,

Clean install Winamp Pro 5.581 on Win7-64Bit Ultimate (French)


See screenshot after saving modified fonts settings in Milkdrop.




Every setting go to @Arial Unicode MS

Someone has the same problem, and eventually a solution?

Thanks.
azerty2005 is offline   Reply With Quote
Old 7th August 2010, 17:50   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,878
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=156839#known
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 7th August 2010, 19:53   #3
azerty2005
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Belgium
Posts: 20
Quote:
Originally Posted by DJ Egg View Post

Are you refering to this line?

Temp Section: 5.581-specific issues/regressions

-[vis_milkdrop] Broken presets editor in v2.21 (unicode/font related) (older v2.2 available)
azerty2005 is offline   Reply With Quote
Old 25th October 2010, 11:57   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
the fix for this should be in the next beta or final 5.59 release (and should be end of the issues introduced as part of the full unicode support added to the display / dialogs in the plug-in).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump