Old 27th November 2011, 08:57   #1
kaiserski
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Shoutcast breaks after 2 hours

Since few days the same error crashes my shoutcast server:
Quote:
msg:[dst 62.61.88.80:3118 sid=1] Ultravox client connection accepted. WinampMPEG/5.09
terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
what(): XML parser error: no element found at line 1
I already have SHOUTcast DNAS 2 (Build 29) 07/31/2011 running. Have any idea how to fix this? ;/
kaiserski is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2011, 12:55   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
it's an issue with non-windows versions due to the incorrect handling of certain title updates from the connected source which isn't properly handled which then causes the v2 DNAS to close. it's internally fixed but i don't have an eta on when the next public release will be made.

all i can suggest is making sure that the titles coming from the source don't contain any non-standard characters which might be treated as extended ascii control characters.

also i've split this post out as the thread you replied to related to issues with the second v2 DNAS beta release.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump