Old 30th December 2000, 16:41   #1
milesb
Junior Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 2
How can I change the setttings for the AVS visual plugin?

It forced me to modify the fullscreen/rendering settings intially, but now I can't figure out how to change the settings again!!!

I see a similar problem with other plugins.

Who's bright idea was it to pop-up About screens when people select "Configure Plug-in..."? Not to helpful.

- Miles

milesb is offline   Reply With Quote
Old 30th December 2000, 16:55   #2
Kaboon
Moderator
 
Kaboon's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Netherlands
Posts: 2,494
Send a message via ICQ to Kaboon
To configure avs, double click on the avs window. And to configure other plugins try to right click on the window when they run.
Kaboon is offline   Reply With Quote
Old 30th December 2000, 16:58   #3
milesb
Junior Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 2
AVS help - thanks

Thanks!

I guess I was running full screen too much to notice.

- Miles
milesb is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS > AVS Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump