Old 29th November 2003, 20:07   #1
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
MMD3 for Winamp5

This thread mite be already in here but i dont know, i'm a newbie in this forum. I've seen a screenshot over in Wincustomize in the Longhorn Slate PDC Build 4051 that there is a MMD3 Skin for Winamp5 and i am keen to get it, does any know where to get it?

It's The MMD3 Skin for Winamp5. I am aware of the MMD3 skin that was made for Winamp3 but there is has to be a new one and it doesn't seem likely that it will be posted in Winamp3 Skins.

Can Anyone Assist me?
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:10   #2
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
I have, and i would like to use the new one

Does anyone know where to get it?
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:24   #3
Loveless
Senior Member
 
Loveless's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 421
sawg speaks the truth. Skinners are under no obligation to update their products, and do so only at their own whim. After WA5 goes public (meaning 3 is killed and the new site comes up) you may see an update, but don't bet on it, as that's entirely up to Kistner, and as the skin functions wonderfully as it is.

WOT NO FANNY PACKS? (. .)
----------------------w-O-w-----------
Loveless is offline  
Old 29th November 2003, 20:26   #4
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
Dont' believe me? Go and have a look over at Win Customize and Search for The Longhorn PDC Build 4051 Windoblinds Skin, Look in the screenshot and look to the top right, Have a look. There is a MMD3 skin for Winamp5.
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:31   #5
Loveless
Senior Member
 
Loveless's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 421
nice of you to provide a link

My dear, that's the same old MMD3 that's always been out. Download it and have a go.

WOT NO FANNY PACKS? (. .)
----------------------w-O-w-----------
Loveless is offline  
Old 29th November 2003, 20:34   #6
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
If it is, how the hell do you get it to do that? When the Button to compact it is Pressed (i think it's winshade) It goes into a straight out format not a sqaue format like it is in the pic! how the hell do you get it to do that aye?
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:36   #7
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
u wot?
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:38   #8
zootm
Forum King
 
zootm's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: the nether reaches of bonnie scotland
Posts: 13,375
CFG -> default winshade: vertical

then give the winshade button a good ol' thwack.

alternatively, click on the CFG button when it's on the "big long" mode and click "vertical"

zootm is offline  
Old 29th November 2003, 20:39   #9
Loveless
Senior Member
 
Loveless's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 421
On the main window is a little button labelled CFG (Configuration)

Click that and check <default winshade: Vertical>

Then put the skin in winshade mode.

Thanks for dropping by, you've been a real sweetie-pie.

WOT NO FANNY PACKS? (. .)
----------------------w-O-w-----------
Loveless is offline  
Old 29th November 2003, 20:39   #10
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
Wtf is CFG?
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:41   #11
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
It's not fuckin on there, take a look
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:45   #12
Loveless
Senior Member
 
Loveless's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 421
Quote:
Originally posted by Loveless
On the main window is a little button labelled CFG (Configuration)

Click that and check <default winshade: Vertical>

Then put the skin in winshade mode.

Thanks for dropping by, you've been a real sweetie-pie.
My goodness, you're certainly obstinate for being so wrong.

Step 1: (see attached gif)
click (with the left mouse button) on that circled button.
Attached Images
File Type: gif mmd3cfg.gif (11.1 KB, 428 views)

WOT NO FANNY PACKS? (. .)
----------------------w-O-w-----------
Loveless is offline  
Old 29th November 2003, 20:45   #13
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
The Button is there but the Horizontal Settion ain't
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:47   #14
Loveless
Senior Member
 
Loveless's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 421
step 2: (see attached gif)
pick the option you want (in this case, the vertical shade mode)
Attached Images
File Type: gif mmd3cfg2.gif (7.2 KB, 418 views)

WOT NO FANNY PACKS? (. .)
----------------------w-O-w-----------
Loveless is offline  
Old 29th November 2003, 20:50   #15
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
I am Using Winamp5 And have found the button, my MMD3 skin was outdate, went and downloaded the new one, but the option wasn't on there before, Thankx anyways Guys

U lot probly fink i'm a right retard lol
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:51   #16
Loveless
Senior Member
 
Loveless's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 421
Nope, just unnecessarily rude for someone that's asking for help.

WOT NO FANNY PACKS? (. .)
----------------------w-O-w-----------
Loveless is offline  
Old 29th November 2003, 20:53   #17
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
Frustration is the worst thing in the world, Apart from Envy lol
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:53   #18
Reaper
Forum King
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 2,928
Quote:
Originally posted by -DJ_Sol-
U lot probly fink i'm a right retard lol
Correct. You win a Golden Llama award!

ml_iPod - [Homepage] | [Forums] | [Wiki]
Reaper is offline  
Old 29th November 2003, 20:54   #19
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
Ahh fuck you reaper
-DJ_Sol- is offline  
Old 29th November 2003, 20:58   #20
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
Quote:
Originally posted by -DJ_Sol-
U lot probly fink i'm a right retard lol
in a word. yes.
dlinkwit27 is offline  
Old 29th November 2003, 21:01   #21
-DJ_Sol-
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: The land of Chocolate
Posts: 12
I swear ppl in this forum are damn right cruel, i've been to alotta forums but jesus, this one takes the bloody cookie
-DJ_Sol- is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump