Old 3rd August 2009, 10:52   #1
souhir
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
[main] client main thread starting?? - HELP

yesterday my radio working fine but today when I opened my server write:

<08/03/09@10:45:24> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.8 (Feb 28 2007) starting up...
<08/03/09@10:45:24> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<08/03/09@10:45:24> [main] initializing (usermax:32 portbase:8000)...
<08/03/09@10:45:24> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<08/03/09@10:45:24> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<08/03/09@10:45:24> [main] opening source socket
<08/03/09@10:45:24> [main] source thread starting
<08/03/09@10:45:24> [main] opening client socket
<08/03/09@10:45:24> [main] Client Stream thread [0] starting
<08/03/09@10:45:24> [source] listening for connection on port 8001
<08/03/09@10:45:24> [main] client main thread starting

one can help me please
souhir is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2009, 11:24   #2
Nick@ss
Moderator
 
Nick@ss's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Streamsolutions Headquarters
Posts: 11,953
You have no source connected by the look of it.
Nick@ss is offline   Reply With Quote
Old 4th August 2009, 11:57   #3
souhir
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
ok thx
souhir is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump