Old 4th March 2002, 20:24   #1
ShoutingMime
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Kansas City MO
Posts: 79
Send a message via AIM to ShoutingMime Send a message via Yahoo to ShoutingMime
vis_avs.dll<---anyone wanna gimme a copy?

ummm, when I try to render water bump, winamp crashes and say somethings wrong with my vis_avs.dll fill... Should I just start over? or replace the dll file? well if I should replace it, would someone be so nice and send the thing to me?

ShoutingMime@hotmail.com
ShoutingMime is offline   Reply With Quote
Old 4th March 2002, 21:18   #2
Montana
Major Dude
 
Montana's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Södertälje, Sweden
Posts: 1,058
Send a message via ICQ to Montana Send a message via AIM to Montana Send a message via Yahoo to Montana
sure, here ya go

batman
Montana is offline   Reply With Quote
Old 4th March 2002, 23:06   #3
ShoutingMime
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Kansas City MO
Posts: 79
Send a message via AIM to ShoutingMime Send a message via Yahoo to ShoutingMime
umm that link failed

Thanks Though
ShoutingMime is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2002, 12:38   #4
Montana
Major Dude
 
Montana's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Södertälje, Sweden
Posts: 1,058
Send a message via ICQ to Montana Send a message via AIM to Montana Send a message via Yahoo to Montana
try it now

batman
Montana is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS > AVS Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump