Old 19th August 2003, 03:35   #1
emiste7
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 67
whats happening

I wrote the code for the "installer" and it was working.
I tried to write the new one for the "page custom"(it was a copy of the original)
And now doesnt work anymore I reloaded the original file same problem
and I have the following error:
the first time gave me the
!insertmacro MUI_LANGUAGE "English"
(it was working before) I changed with define and now I have this one
Processed 1 file, writing output:
Error: resolving pre-page function "un.mui.ConfirmPre" in uninstall pages
Note: uninstall functions must begin with "un.", and install functions must not
Error - aborting creation process
helppppp!!!!
emiste7 is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 10:38   #2
Joost Verburg
NSIS MUI Dev
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 3,717
Please give some more details and attach your script.

Did you upgrade your NSIS version? Check this FAQ item: http://nsis.sourceforge.net/site/ind...&tx_faq_faq=30
Joost Verburg is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 11:10   #3
emiste7
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 67
Yes I did the upgrade last night (for what/why????) it was working before.
It was working, I just inserted the """"Page custom PrePage "" "" in a copy of my original.
And I have the error message in !insertmacro.......reloaded the original(I have a setup.exe from that)nothing same error.
Im going to attach the file later.
Thanks
emiste7 is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 11:47   #4
Joost Verburg
NSIS MUI Dev
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 3,717
If you have upgraded to the latest development version, you have to update your script. See the FAQ item link above.
Joost Verburg is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 12:47   #5
emiste7
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 67
The script......btw I builded and runned the script before the upgrade(last night).And I had the error.
.............. after I upgraded and the error still there.
Attached Files
File Type: txt www.txt (10.3 KB, 134 views)

Last edited by emiste7; 19th August 2003 at 13:05.
emiste7 is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 14:25   #6
Joost Verburg
NSIS MUI Dev
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 3,717
There are so many errors in your script. Duplicate functions, unterminated strings etc. There is no way this would work with any version.
Joost Verburg is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 14:44   #7
emiste7
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 67
There is no way this would work with any version.

Yes im not a genius I just started, but
I have a setup.exe working from that script and loaded in a cd with an autorun.
It worked before
emiste7 is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 15:52   #8
Afrow UK
Moderator
 
Afrow UK's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Surrey, England
Posts: 8,433
I'm using latest cvs and works fine if I block out all associated files to be included.

Did you download development snapshot, or use nsis update?

-Stu
Afrow UK is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 16:17   #9
Joost Verburg
NSIS MUI Dev
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 3,717
There are for example two .onInit functions, are you sure it did work?
Joost Verburg is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 16:28   #10
Afrow UK
Moderator
 
Afrow UK's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Surrey, England
Posts: 8,433
It worked after removing that aswell yes, along with a lot of other junky stuff

-Stu
Afrow UK is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 17:21   #11
emiste7
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 67
Yes I swear ....If you want I can send to you the CD.(or the seutp.exe)
It worked fine and I have my setup.exe working(saved in an another folder).
Now doesnt work anymore, I used nsis update.
Im thinking to uninstall everything and reinstall all NSIS.
And Im sure it was only 1 (.onInit) function the other one it was (un.onInit)under uninstall function.
But everytime im going to run the script it change to onInit, I wrote that un.onInit three times now.
When I run the script whit HM NIS Edit he gime the first error when Im going to run the script with MakeNSISW he give to me the double onInit.
I cant test the script in the office because i cant download the latest CVS(Im in the office...firewall) , I have the old one.But tonight im going to run all again.
Thank you guys apprecciate it.

Last edited by emiste7; 19th August 2003 at 17:48.
emiste7 is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 19:42   #12
Joost Verburg
NSIS MUI Dev
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 3,717
The attached script doesn't work. There are double functions and unterminated strings. Affrow UK fixed that before he compiled the script, maybe he can attach the fixed one.
Joost Verburg is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 19:48   #13
Afrow UK
Moderator
 
Afrow UK's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Surrey, England
Posts: 8,433
I never modified anything except block out lines that insert icons, the licensetext, and files.
I never had to touch any page macros or the language macro, and I still never get the error message.

-Stu
Afrow UK is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2003, 20:15   #14
Joost Verburg
NSIS MUI Dev
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 3,717
I think you commented out the lines with unterminated strings.
Joost Verburg is offline   Reply With Quote
Old 20th August 2003, 13:15   #15
emiste7
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 67
Sorry ...my home internet is down and I cant download the update.
Im waiting the provider for change the modem.......is broke.
Ill let you know .
emiste7 is offline   Reply With Quote
Old 20th August 2003, 13:19   #16
Afrow UK
Moderator
 
Afrow UK's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Surrey, England
Posts: 8,433
Yes, there is a few in there that are missing " from the end.
Indeed, I uncommented out all stuff wiothin sections (or rather deleted them)

So emiste7, are you saying you made these changes without downloading latest cvs before hand???

-Stu
Afrow UK is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump