Old 6th September 2012, 04:52   #1
kamilo8931
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
This plug-in has no configuration environment

Hi all, i installed the web dev plugin v2.0 from wiki and got this message when i was going to edit the url:




What is the problem and workaround for this ?????
kamilo8931 is offline   Reply With Quote
Old 6th September 2012, 10:21   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
that message is expected as there is no configuration provided for the plug-in from that part of the preferences. and having never used the webdev plug-in, i don't know what config options it provides though i'd suspect it's somewhere in the view provided in the library tree.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 7th September 2012, 18:26   #3
kamilo8931
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Yea i found out that... now you can create it from the webdev plugin interface ... but the thing is that wiki needs to be updated
kamilo8931 is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2012, 13:08   #4
Mr. S
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 14
Quote:
Originally Posted by kamilo8931 View Post
Yea i found out that... now you can create it from the webdev plugin interface ... but the thing is that wiki needs to be updated
How did you do that? If I click on the "WebDev Platform" entry in media library there is only a message "Please select a device or a subitem of a device.". But it's the same message clicking on subitems "Online Documentation" or "JSAPI2 Test"

Mr. S is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Online Services

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump