Old 1st September 2008, 12:46   #1
croleo11
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Crikvenica, Croatia
Posts: 6
Send a message via Yahoo to croleo11
Crashing After Some Time

My Winamp was working fine for like a month, but now its crashes the moment i start it, and Send Error thing pops out.

I have windows xp, ive been having this problem before, not even reinstallation of winamp helps, only reinstalling windows helps, so im getting desperate because i like winamp and now i cant use it.


configuration:

Manufacturer:
INTELR
Processor:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPUs)
Memory:
2046MB RAM
Hard Drive:
137 GB Total
Video Card:
GIGABYTE RADEON X700 PRO
Monitor:
Philips 190S
Sound Card:
Realtek HD Audio rear output
Speakers/Headphones:
PhilipsSBC HP200
Keyboard:
Logitech PS/2 Keyboard
Mouse:
Logitech HID-compliant G5 Laser Mouse
Operating System:
Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111)



I tried install the newest winamp, 5.541 i think, and it doesnt work.
Skin:Bento
PlugIns - LeosLyrics
- Gracenote


THANKS IN ADVANCE

croleo11
croleo11 is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2008, 07:03   #2
croleo11
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Crikvenica, Croatia
Posts: 6
Send a message via Yahoo to croleo11
anyone?
croleo11 is offline   Reply With Quote
Old 3rd September 2008, 03:15   #3
brody456
Senior Member
 
brody456's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Vancuver BC Canada
Posts: 123
when it pops up again click on more informition so i can see what mod name your getting EXAMPLE ML.dll
brody456 is offline   Reply With Quote
Old 3rd September 2008, 03:26   #4
Greg_E
Major Dude
 
Join Date: Nov 2006
Location: USA
Posts: 1,687
You could also send the report to MS when it asks if you want it to send a report. If there is a solution you normally get another message that says there is a solution and points you in a direction that may or may not help you to solve the issue.

Your mileage may vary!
Greg_E is offline   Reply With Quote
Old 3rd September 2008, 13:35   #5
croleo11
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Crikvenica, Croatia
Posts: 6
Send a message via Yahoo to croleo11
no help from MS, tried already

here is error file ...
Attached Files
File Type: txt d0d1_appcompat.txt (61.1 KB, 213 views)
croleo11 is offline   Reply With Quote
Old 4th September 2008, 14:40   #6
croleo11
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Crikvenica, Croatia
Posts: 6
Send a message via Yahoo to croleo11
well?
croleo11 is offline   Reply With Quote
Old 4th September 2008, 14:55   #7
Greg_E
Major Dude
 
Join Date: Nov 2006
Location: USA
Posts: 1,687
Hopefully Brody will find a solution for you.

Your mileage may vary!
Greg_E is offline   Reply With Quote
Old 6th September 2008, 03:26   #8
Crisius
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6
I have the same problem, but now my thread is buried. Only difference is my would crash on the dot of 168 hours after installation.
Crisius is offline   Reply With Quote
Old 8th September 2008, 14:29   #9
croleo11
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Crikvenica, Croatia
Posts: 6
Send a message via Yahoo to croleo11
well i guess noone has solution and ill have to work with wmp
croleo11 is offline   Reply With Quote
Old 8th September 2008, 21:58   #10
croleo11
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Crikvenica, Croatia
Posts: 6
Send a message via Yahoo to croleo11
did this forum help anyone, ever?
croleo11 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump