Old 14th July 2010, 05:40   #1
MaxCD
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 9
Media Library totally disappeared, and icons failing

Just upgraded to the new 5.581 version, and all went very well until I closed winamp and opened it again. All my skin settings were reseted (window size, notifications position, transparency, etc), and my Library totaly refuses to show, as you can see on the print below.
I also noted that the icons on the windows 7 taskbar menu have a problem too:

MaxCD is offline   Reply With Quote
Old 14th July 2010, 22:18   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
ML issue...Taskbar issue.
I am not a Win7 user therefor unsure of what to tell you. Anyone else?

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 15th July 2010, 04:44   #3
MaxCD
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 9
Thanks, deleting the file "main.idx" really worked! But the taskbar issue remains =/
I tried to reinstall the Win7 Taskbar plugin once again (wich I used before this new feature come as native on the winamp itself) but didn't work. But I'll keep it installed because it's more useful, anyway =P
MaxCD is offline   Reply With Quote
Old 17th July 2010, 19:44   #4
MaxCD
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 9
Just passing by to say that the icons came back for themselves. Hope that it doesn't happen again =P
MaxCD is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump