Old 31st July 2009, 01:33   #1
tylerrad
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
Play count issues

Quite simply: Winamp is not counting my plays anymore. A semi-recent development, yet I don't think I've made any changes to the program.

What could be the cause and how do I fix it?
tylerrad is offline   Reply With Quote
Old 1st August 2009, 10:23   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
full uninstall and reinstall
Information required when posting

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2009, 05:34   #3
illuminatifire
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
What I found is that if you go to options->preferences (ctrl-p) select history in media library. I then unchecked the 'Enable history view in media library' then closed preferences. Then I went back to that option and turned it back on, it fixed my problem and it started counting again. I also unchecked all the other options before turning it off. Hope this helps might avoid the need to reinstall.
illuminatifire is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump