Old 31st May 2000, 02:30   #1
kikiqt
Guest
 
Posts: n/a
Since i tried to download some e-mail while downloading music to winamp, all of my attachment automatically got to winamp. I don't know how to fix this. Thanks for your help, Kiki
  Reply With Quote
Old 31st May 2000, 02:40   #2
Mr. Ice
Captain Moderator
 
Join Date: May 2000
Location: USA
Posts: 763
i get that sometimes. winamp will just randomly grab an .exe that i'm downloading and try to play it. it's a random (as far as i can tell) and my only way around it when it decides to happen is to shift-click the link to force it to download to disk rather than go to winamp.
Mr. Ice is offline   Reply With Quote
Old 31st May 2000, 08:21   #3
peanutdog
Junior Member
 
Join Date: May 2000
Posts: 2
I have just encountered this problem - and it is a HORRIBLE problem: it affects all my attachments, and the "fix" mentioned in Mr. Ice's response is not workable. The only possible triggers for this behavior I can think of are a) I just recently downloaded the latest version of Winamp, and b) installed a new skin. Unless I get some fab suggestion, I will try removing Winamp and re-installing it. PLEASE ADVISE!! Many thanks - xM.
peanutdog is offline   Reply With Quote
Old 31st May 2000, 11:12   #4
gandalf
Moderator Alumni
 
Join Date: May 2000
Location: Alimos, Athens, Greece
Posts: 569
Send a message via ICQ to gandalf
Mr. Ice if talking about Netscape. If you use IE. then right-click and choose "save Target as". I am also moving he topic to bug reports.
gandalf is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump