Old 12th February 2005, 17:10   #1
synthetiq
Senior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Portugal
Posts: 153
Winamp leaves a zero (0) bytes file

hey there! i'm a winamp5 user and my "little" problem is that when i have several mp3's in winamp's playlist, and then i delete some file from my computer's folder and then winamp tryes to play that file when is reached in wa playlist, and the file is not in the folder, Winamp creates a zero bytes file with the same name as the old (that was deleted...)...this is quite boring because the media library also manage zero bytes mp3's, and it shouldn't do it...


well, hope that is clear for you!
"Long Life For Winamp"
synthetiq is offline   Reply With Quote
Old 12th February 2005, 17:26   #2
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,229
http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=206016

I can't reproduce it either...

Did you install any 3rd-party plugins? Can you confirm this happens in a clean install of Winamp 5.08d?

Please provide system specs.

If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 12th February 2005, 20:46   #3
synthetiq
Senior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Portugal
Posts: 153
i'm using winamp 5.08 c; about plugs: i got leoslyrics,playlist separator, cover & Tag; and i guess i have a clear install; i'm using a Toshiba notebook, p4 2.6, 256 DDR RAM; 30 Gb HDD; Nvidia graphics...but the same happens in my sister AMD 2,6 ;512 DDR.RAM; 120 gb Maxtor HDD; also with leos Lyrics,i guess the only plugs she has are LeosLyrics and Cover&tag...
synthetiq is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 13:05   #4
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,878
Please confirm whether or not this occurs when there's NO 3rd-party plugins present, because no-one here can reproduce the problem.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 15:22   #5
synthetiq
Senior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Portugal
Posts: 153
ok! thanx a lot! but anyway the media library shouldn't recognize or add zero bytes mp3's!
synthetiq is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump