Old 18th May 2012, 22:59   #1
jabberwocky123
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Wont Discover devices

i hit discover about 1,000 times. downloaded ml_ipod. clicked discover 1,000 times.nothing happens!!!
ipod says, "connected"


why isnt it working properly?

Last edited by jabberwocky123; 19th May 2012 at 01:00.
jabberwocky123 is offline   Reply With Quote
Old 19th May 2012, 20:19   #2
Batter Pudding
Major Dude
 
Batter Pudding's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,665
I'm guessing English isn't your first language. There are sub forums lower down where you can talk in your native language.

I will take a guess at an answer for you. I assume you are using a newer iPod? Apple block the newer devices from working with anything that is not iTunes. Apple force their owners to use iTunes to transfer data to their iDevices. They don't like other people touching their hardware.

Winamp can still be used to organise your music library, but iTunes will be needed to transfer them to your Apple device. Don't blame Winamp - blame Apple. Almost every other music player uses a standard method of copying data to their devices.

If you want more detailed support it would help to say which generation of iPod you have, which version of Winamp installed, which OS, and so on. See the stickie at the top of the forum.
Batter Pudding is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
lame

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump