Old 5th January 2017, 19:13   #1
subaldo
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
jplayer_error

Hi!!!
I have a problem whit my station Radio BUAP:


When I click play on the SHOUTcast directory page listing for the station, I get the error in attachments.

This is affecting things like Android apps that get stations from the SHOUTcast directory like Tune in.

Could someone on the SHOUTcast team please fix this?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	error Shoutcast.jpg
Views:	47
Size:	245.9 KB
ID:	52937  
subaldo is offline   Reply With Quote
Old 5th January 2017, 20:01   #2
stillcut
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 23
Is 148.228.154.24 the correct URL of your stream ?
stillcut is offline   Reply With Quote
Old 5th January 2017, 20:03   #3
stillcut
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 23
If not and you've just migrate your radio , can you please join this post ?

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=399141
stillcut is offline   Reply With Quote
Old 6th January 2017, 04:50   #4
neralex
Major Dude
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 576
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=398988
neralex is offline   Reply With Quote
Old 6th January 2017, 05:38   #5
stillcut
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 23
I've got this error and I'm in V2.
stillcut is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump