Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22nd October 2012, 19:32   #1
oobeemusic
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Hi there,

I have a rather strange problem.. i think.

My sc_server.public is up and running and also the sc_trans.basic, i am YP connected.. and listed in Shoutcast. But when i try to listen too the channel.... nothing happends!

"Server is currently up and public (YP connected)"

So i think it's not the "Auth Key", cuz it's seems to work.
I have tested it on another computer on my localnetwork but through the internet ofcourse..
and i have tested it on 127.0.0.1:8000 and there i can listen to it, but not on the web.

I have also open ports 8000-8001 (tcp/udp) but nothing....

Im totally LOST and frustrated right now! but i don't give up that easy.
just need som advise from you guys. There must be something i've missed somewhere... but what?

You can check it out here: http://www.shoutcast.com/Internet-Radio/oobeemusic


I hope someone can help me.

Here is a massage from the server log that must be a part of the problem:

"2012-10-22 21:34:02 I msg:[DST 64.12.243.203:59327 sid=1] SHOUTcast 1 client connection accepted. SHOUTcast Metadata Puller
2012-10-22 21:34:02 E msg:[DST 64.12.243.203:59327 sid=1] Socket error while waiting to send data. err=Software caused connection abort.(10053)
2012-10-22 21:34:02 I msg:[DST 64.12.243.203:59327 sid=1] SHOUTcast 1 client connection closed (0 seconds) [Bytes: 16384] Agent: `SHOUTcast Metadata Puller'
2012-10-22 21:34:17 I msg:[SRC 127.0.0.1:63181] SHOUTcast 2 source connection.
2012-10-22 21:34:17 I msg:[SRC 127.0.0.1:63181] Password accepted. Stream id is 1"
oobeemusic is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
fail, internet, server, works

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump