Old 13th November 2008, 21:19   #1
loco
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10
shoutcast radio widget

I'm try to add the shoutcast radio widget to my windows sidebar.

after installation im unable to load the gadget.
insted of the shoutcast gadget im getting a white square



is there a solution for that?

thank you
loco is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2008, 22:26   #2
fc*uk
Moderator
 
fc*uk's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlantic Beach
Posts: 8,142
Moved from SCTS to SHOUTcast widget support, where you are likely to get better support.
fc*uk is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2008, 06:35   #3
Jkey
Forum King
 
Join Date: Jul 2004
Location: E*arth
Posts: 3,031
Do you have any sort of ad blocker etc running on your pc ?

So Long, and Thanks for All the Fish.
Jkey is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2008, 09:05   #4
loco
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10
None that i know off...

im using Vista 64Bit with nod32 & windows defender.
there no other programs working in the background.
loco is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2008, 17:07   #5
Jkey
Forum King
 
Join Date: Jul 2004
Location: E*arth
Posts: 3,031
ive never tested the windows sidebar i will run some tests over the next week and get back to you.

So Long, and Thanks for All the Fish.
Jkey is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2008, 17:32   #6
loco
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10
thank you.
loco is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2008, 18:06   #7
Jkey
Forum King
 
Join Date: Jul 2004
Location: E*arth
Posts: 3,031
do you have the latest flash player installed for internet explorer ?

So Long, and Thanks for All the Fish.
Jkey is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2008, 20:29   #8
loco
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10
Yes i do.
flash 10.
loco is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2008, 22:01   #9
Jkey
Forum King
 
Join Date: Jul 2004
Location: E*arth
Posts: 3,031
mmm then the side bar should work im checking to see if i can get it to replicate your problem but so far its working fine.

So Long, and Thanks for All the Fish.
Jkey is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2008, 11:20   #10
loco
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10
i tried to download the gadget few times, but right after im installig the program, that nothing happens, just a white box with nothing, as seen in the picture.
loco is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2008, 18:04   #11
Jkey
Forum King
 
Join Date: Jul 2004
Location: E*arth
Posts: 3,031
The picture says to me that you dont have flash player installed.

As i said im not an expert on the vista sidebar im a linux man but i did install it on my vista machine and it worked first time.

So Long, and Thanks for All the Fish.
Jkey is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2008, 19:27   #12
loco
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10
nope. i reinstalled flash again. and the same problem exist.
loco is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Site Design

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump