Old 31st March 2022, 06:52   #1
RadioKontak
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
southcast

There is no input for micorphohe in southcast under uje input tab
I cannot talk.
How to fix he problem ?
RadioKontak is offline   Reply With Quote
Old 31st March 2022, 06:59   #2
NJK
FRISIAN (MOD)
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in a house
Posts: 16,124
please add more info , how about a screenshot of the shoutcast input tab and which version you are using?

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline   Reply With Quote
Old 31st March 2022, 13:04   #3
DJ-Garybaldy
Forum King
 
DJ-Garybaldy's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Harpurhey, Manchester UK
Posts: 3,992
If you need a Microphone input you can control you need Voicemeeter a lot of people use it to mix audio from sources such as Skype etc...

It will give you a GREAT audio output than using the Mic button in the Winamp DSP encoder. Or even the Voice FX in certain automation software.
DJ-Garybaldy is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Tags
talk in sourgcast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump