Old 7th January 2005, 19:17   #1
richardlynch
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 7
ID3v2?

I'm having trouble with ID3v2 support for the audio files linked from this page:

http://uncommonground.com/

Is it just me?...

I know they have ID3v2 in them - I put it there.

Is something wrong with the ID3v2 in those files?

They work in some players.

I'm not asking you to debug my ID3v2 tags: just want to know if you know of any existing issues in WinAmp where it doesn't correctly handle ID3v2 tags.

Not finding much clarity in this forum on this issue.
richardlynch is offline   Reply With Quote
Old 7th January 2005, 20:24   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,878
Alas, streaming ID3v2 tag support has never been implemented in Winamp.
It just displays the filename only.

It's listed under the "Known Glitches (Bugs? Or Feature Requests?)" section of the Known Bugs thread.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 7th January 2005, 23:26   #3
richardlynch
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 7
Damn!

I even *read* that page.

Must have been skimming or something at some point.

My bad.

SORRY!
richardlynch is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump