Old 25th January 2011, 04:08   #1
minmn
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Winamp Preferences not working correctly/changed computers

Winamp Preferences (W.P) was on an older computer and working fine. The owner of the rollerskaing rink bought a new computer. The W.P. program was transfered onto it. The song selections no longer have a 3-5 second soundless spacing between songs. The song ends and the next one instantly starts up. The other issue that isn't working correctly is adjusting the tempo. If one wanted to slow down a 100 beat tango to 96, it could be done through the program. Now tempo adjusting can't be done.

I do not know what the old computer was.
What information would I need to provide to obtain ideas what the problem might be and a possible fix?

Currently the new machine is listed as :
emachines, model EL1333
windows 7 home premium, 2009
Processor AMD Athlon
memory 2.0 GB
64 bit

When I checked the 'About' info on W.P. it read: Plug-in adds queuing....... by Darren Owen aka Dr.O. (2003-2010) Built on Nov. 10, 2010

The gal who runs the program is limited in computer knowledge and I only know a bit more than her. (blind leading the blind)
minmn is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump