Old 17th August 2010, 14:54   #1
franpa
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: australia, brisbane
Posts: 56
Send a message via Yahoo to franpa
Winamp specific volume reduces to 25% when playing MIDI.

Hi, you know how Vista and 7 have independent volume bars for each application running (Sound Mixer)? Well when playing a MIDI file the Winamp volume remains at 50% but the Sound Mixer drops from 50% to 7%.

I can listen to other music formats without this happening and it happens even after having already started Winamp.
franpa is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2010, 23:18   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
See the following thread...
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=320434

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 24th January 2011, 13:48   #3
franpa
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: australia, brisbane
Posts: 56
Send a message via Yahoo to franpa
Yep so no way to fix it for Midi Out/Microsoft GS Wavetable?
franpa is offline   Reply With Quote
Old 25th January 2011, 00:31   #4
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Did you try DJ Egg's suggestion of setting Volume Control to None or 'SW Synth'/MIDI...

http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=166526

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump