Old 30th December 2019, 00:15   #1
CrazyMusicGuy
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Song history has no info.

Hello,

I can't seem to get any song info on my history section. It just says "No Songs Played"

I have "follow Winamp's title updates" checked.

Everything else seems to be working fine. My sc_serv file was auto created and only has:

adminpassword=XXXXXXXX
password=XXXXXXX
requirestreamconfigs=1
streammaxuser_1=512

streamauthhash_1=XXXXXXXXXX

Not sure If I need anything in the config to allow updates of the songs.

Server, DSP and Winamp are all on the latest versions.
CrazyMusicGuy is offline   Reply With Quote
Old 30th December 2019, 08:05   #2
LStratmann
Senior Member
 
LStratmann's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: Germany
Posts: 291
Hey,
In this case it must be the encoder, because the Config looks good so far and there is no option to hide the last songs.

Greetings.
LStratmann is offline   Reply With Quote
Old 30th December 2019, 11:54   #3
djSpinnerCee
Forum King
 
djSpinnerCee's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hollis, Queens/The Bronx, NYC
Posts: 3,523
soundcard input in the dsp (as opposed to just winamp) does not have a mechanism to provide title updates.
djSpinnerCee is offline   Reply With Quote
Old 30th December 2019, 13:36   #4
CrazyMusicGuy
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Hi,

Figured it out. I was using v1.x mode I switched to v2.x and it works. Thanks.
CrazyMusicGuy is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2020, 14:30   #5
Tony1112
Banned
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Hi,

Figured it out.
Tony1112 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump