Old 15th March 2006, 06:20   #1
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Counter-Strike 1.5.. waypoints, ble order kat sini..

Counter-Strike 1.5 Waypoints.. fy_iceworld.bsp, awp_map_fair.bps.. etc. order sama gua eh!
Kalu korang nak map2 untuk CS 1.5 atau 1. (except Condition Zero).. blelah mintak kat aku.. aku ada byk waypoint untuk fy_iceworld je.. (different tactic untuk bot r..). Kalu korang ada map awp_map_fair.. aku ble gak kasi waypoint untuk map tu... first of all, korang kena ada PODBot! Kalu tak main taik je r.. :P jgn risau sgt.. freeware je laa..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2006, 13:07   #2
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
aku xda 1.5 tapi 1.6?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2006, 13:14   #3
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
aku xda 1.5 tapi 1.6?
Anda ada 1.6? Condition Zero nye ke normal.. kalu biasa je aku ble r watkan..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2006, 13:34   #4
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
normal la..ala yg ko men dlu kat kom aku tu..1.6 yg sakai pki bhsa pelik tu..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2006, 15:02   #5
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
normal la..ala yg ko men dlu kat kom aku tu..1.6 yg sakai pki bhsa pelik tu..
Haa.. boleh! Tapi ko kena bgtau dlu nama map yg ko nak ada bot, kalu aku takder map yg ko nak tu.. tak ble r nak wat!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2006, 15:46   #6
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
err..aku elalu men kat de_dust jer.mlsla nak men tempat len..wei,map apa arr yg dorang oki kat cc msa kta men dlu? yg tmpat dia kcik je n ada tower d mana amad selalu snipe kat situ?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2006, 05:12   #7
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
err..aku elalu men kat de_dust jer.mlsla nak men tempat len..wei,map apa arr yg dorang oki kat cc msa kta men dlu? yg tmpat dia kcik je n ada tower d mana amad selalu snipe kat situ?
Nama map tu: de_snipe.. tapi map tu aku xder kat kom r... xble r nak watkan waypoint.. tapi kalu ko nak waypoint bot yg baru untuk de_dust aku ble watkan.. yg lebeh best!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2006, 18:43   #8
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Thanks man! ur da best!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > International Connection > International Connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump